Flyreiser til New York

priser fra 1703 kr
28 mai 04 jun Avreise
Flybilletter fra
Hvor som helst
til
New York
Tampa
18 sep (tir)
Delta
Direktefly
New York
25 sep (tir)
Delta
Direktefly
1703 kr
Tampa
18 sep (tir)
JetBlue
Direktefly
New York
26 sep (ons)
JetBlue
Direktefly
1703 kr
Tampa
14 sep (fre)
JetBlue
Direktefly
New York
25 sep (tir)
JetBlue
Direktefly
1799 kr
Tampa
14 sep (fre)
JetBlue
Direktefly
New York
26 sep (ons)
JetBlue
Direktefly
1799 kr
Tampa
15 sep (lør)
JetBlue
Direktefly
New York
25 sep (tir)
JetBlue
Direktefly
1799 kr
Prisvakt
Ikke kast bort tiden din.
La tilbudene finne deg.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - fly til New York

Billige flybilletter til New York – the big apple

New York

Når du tenker på storby så tenker mange på New York. Med billig fly til USA og en reise hit er virkelig en storbyferie. Billige flybilletter til New York krever litt jobb for å finne, men her har du en søkemotor for jobben. Restplasser finnes og bestill gjerne fly og hotell sammen. Utvalg av billige hotell i New York er enormt. Reis til the big apple med billige flybilletter til New York.

Det er hele tre flyplasser verdt å nevne tilknyttet New York. Ved å finne billigste flybilletten kan du havne på alle. JFK, Newark eller lillebror La Guardia. Gode transportmuligheter inn til byen er det fra alle, og din leiebil USA får du også her. Viktig derfor å sammenligne flypriser når du skal bestille.

Greit å bestille en pakkereise hit, dersom du ikke vil ta det som det kommer.

Historikk med billige flybilletter til New York

I 1524 seilte den første europeer, Giovanni da Verrazano, opp til Manhattan. Stedet var før det delt mellom en rekke indianerstamme. Verrazano seilte (du bør velge fly og hotell) i den franske krones tjeneste, og gav stedet det franske navnet Nouvelle Angoulême (Ny-Angoulême). Europeisk bosetning skjedde ikke før i 1614. Øya Manhattan ble etter legenden kjøpt for glassperler til en verdi av 24 dollar. Så billige flybilletter til New York finner du ikke, men her kan du sammenligne flybilletter.

Flybilletter til USA benyttet heller ikke engelskmannen Henry Hudson som seilte opp elven som skiller Manhattan og New Jersey 100 år senere, derav navnet Hudson River. Engelskmennene overtok i 1664 og døpte om byen til New York. Kanskje dette er grunnen til at den billigste flybilletten til USA og New York får du ofte via England og London.

Med billige flybilletter til New York starter du som mange immigranter på første stoppestedet i USA . Immigrantene ble sluset gjennom mottaksapparatet på Ellis Island sør for Manhattan, og en del av de 20 millioner som kom til landet her slo seg ned nettopp i New York.

New York er den største byen i USA og storbyområdet New York er et av de mest folkerike byområdene i verden, med rundt 23 millioner innbyggere. Sjekk lavpriskalender fly til New York som består av fem bydeler (boroughs): Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island.

New York er et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter, og byen har en lang rekke kjente museer, teatere, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner. Dette gjør at det ligger en rekke hoteller her, både billige hotell og eksklusive. New York huser alle internasjonale ambassader til De forente nasjoner, og FN sitt hovedkvarter ligger også her.

Severdigheter med billige flybilletter til New York

Av de 40 millioner turister som besøker New York hvert år, kommer ikke alle med fly til USA. Blant de viktigste attraksjonene verdt å se for deg på billig weekendtur er:

  • Empire State Building, kanskje verdens mest berømte skyskraper. Jeg anbefaler en tur til Empire State Observatory, og det smarteste er å kjøpe billetter på forhånd. Her tilbys ingen restplasser. Utsikten over byen er utrolig fin, spesielt om kvelden når du kan se alle lysene!
  • Brooklyn Bridge: Å gå over Brooklyn Bridge er veldig koselig, og absolutt noe man burde få med seg! Utsikten er helt fantastisk, over både Manhattan, Brooklyn og East River.
  • 9/11 Memorial: Minnesmerke der tårnene stod før 9/11. Midt i mylderet av trafikk og butikker har Ground Zero har blitt et verdig og gripende sted å besøke.
  • Central Park: Denne parken er gigantisk, og maten på The Loeb Boathouse er veldig god! Her kan du virkelig strekke på beina etter en lang men billige flyreise.
  • Times Square: Jeg vil ikke anbefale noen å velge billigste hotell midt på Times Square, men det er jo et must å oppleve! Ekstremt mange mennesker, blinkende reklameskilt, butikker og restauranter.
  • Grand Central Station: En av verdens største togstasjoner, kjent fra en rekke filmer og tv-serier.
  • Frihetsgudinnen, gaven fra Frankrike i 1884 og selve symbolet på New York. Statuen finner du på øya Liberty Island, og det enkleste er å ta fergen over fra Battery Park. Båtturen dit er veldig fin, og man får en helt annen opplevelse av hvor gigantisk statuen er.

Shopping i verdensklasse etter billig flyreise USA

Billig storbyferie og shopping hører sammen og shoppingmulighetenei New York er nærmest uendelige, her er noen favoritter verdt å få med seg.

Bergdorf Goodman: Varehus med luksusmerker som ligger plassert rett ved Central Park. Her finner du dessuten det BESTE utvalget av salgsvarer (særlig sko) i juni/juli. Søk opp billige flybilletter til New York til det beste utvalget av salgsvarer (spesielt sko) som er i juni/juli allerede i dag.

Madison Avenue: Shopping på Madison er et must! Det ligger rett ved siden av 5th Avenue, men har færre turister og er hyggeligere å gå. Utvalget av butikker er veldig bra og litt mer luksuriøst (færre kjedebutikker enn på 5th) og du finner blant annet Barney's, Mulberry, Helmut Lang +++.

Bloomingdale's: Det finnes flere Bloomingdale's, men den på 3rd Avenue er helt klart best!

Victoria's Secret Flagship Store: Du trenger kun å dra innom én Victoria's Secret-butikk i NYC, og det er denne, rett ved siden av Macy's Flagship store på 34th Street. 3 etasjer med det beste utvalget av undertøy, bikinier, sportsklær, parfymer og makeup. De ansatte er dessuten utrolig hjelpsomme når det kommer til størrelser.

SoHo: I dette området kan du rusle rundt i timevis, og finne de beste skattene! Noen favoritter: Alexander Wang, Isabel Marant, Chanel, Barney's Den store Topshop-butikken er også et must.

Niketown: Om du har lyst til å fylle opp garderoben med treningsklær bør du ta turen innom Niketown! Litt folksomt, men utvalget av sko og klær er ganske enormt.

Beacon's Closet: Er kjent for å være en av de bedre vintagebutikkene i New York, lokalisert i Brooklyn.

Og for deg med flere dager er det enkelt med leiebil å reise til et av de store outlet senterene som ligger omkring New York. Leiebil i USA er billig og godt alternativ for å komme litt ut av.

Hvordan søke billige flybilletter til New York

Det anbefales å bruke Flyhacks når du søker etter de billigste flybillettene til New York. Flyhacks benytter en unik teknologi som kombinerer ulike flyselskaper i en bestilling (dvs både store og små selskaper, dyre og billige fly). Dette sikrer deg billige flybilletter til New York. Det unike er at Flyhacks tilbyr en risikofri transfer. Dette betyr at at dersom du mister et fly i reiseruten på grunn av at et forrige fly ble forsinket eller kansellert – refunderes du! Takket være den smarte søketeknologien som søker gjennom hele internett og millionvis av flyavganger og deretter kombinerer de billigste overganger, datoer, destinasjoner og flyselskap for å finne den billigste reiseruten for akkurat din deg. Test ut dette når du søker den billigste flybillettene til New York her.

Flyhacks - alltid de beste flytilbudene til New York

Billige flybilletter til New York fra og det tar bare for å reise ditt.

Velg en av følgende flyselskaper for å reise til New York:

Du kan fly til New York fra en av de byene:

Det finnes også flyvninger til New York fra følgende land: