Flyreiser fra Palermo til Pantelleria

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Palermo til Pantelleria

Smart turistinfo | Reisetips for fly fra Palermo til Pantelleria

Hvis du ønsker å planlegge turen, er det best å ikke improvisere mye, du trenger bare noen riktig info. La oss være ærlige - turistguider skriver om alt, og det er virkelig vanskelig å bestemme hva som er verdt å se eller ikke. Mange meningsportaler lager "topp 10" lister som du kan forutsi med nesten 100% presisjon. Den beste løsningen er å søke etter nettsteder som dekker bare én region, ta kontakt med lokalfolk via nettet eller spør vennene dine som allerede har vært der og som har lignende interesser og behov.

Fleksibel reise som den mest effektive

Hvis du vil at reisen skal være billig, hyggelig og minnerik så må du være fleksibel når du velger. Først av alt, bestill flybilletten og hotellrommet ditt (med +/- 2 dager for å få den beste prisen) og velg deretter hva du må se og besøke. Kanskje det er noen lokale helligdager eller attraksjoner i denne perioden. Det er alltid bra å ha en plan B, dersom ditt hoved-ønske kan ikke oppfylles. Vel, du er allerede der, så ta det beste av det!

Mat på reise fra Palermo til Pantelleria

Vanligvis er restaurantene dyrere i nærheten av turistattraksjoner ... og hvis du vil smake lokal mat, er det ikke beste valget. Gå fra populære turistområdet og se etter puber og restauranter som lokalfolk besøker mest. Du får ikke bare god matkvalitet og autentisk mat der, men du kan også møte lokalfolk og kanskje skape vennskap. Du kan også spørre verten eller hotellpersonalet for råd og hvis du er hyggelig, vil de hjelpe deg med å velge billig og smakfull chow mein!

Hvordan velge hotellet når du flyr fra Palermo til Pantelleria?

Bortsett fra vanlige egenskaper, som pris, fasiliteter du trenger (klimaanlegg osv.) og størrelsen på hotellet, bør du sjekke om det finnes transport fra ditt hotell til attraksjonene du vil se og besøke. Kanskje det viser seg at beste alternativet for deg er å leie bil, og da kan du utvide hotellutvalget! Sørg for å sjekke og lese meninger på store portaler, vurdereringer av hoteller - men ikke betalte artikler, men ærlige meninger fra folk som har vært der og sett med egne øyer.