Flyreiser fra Lampedusa til Pantelleria

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Lampedusa til Pantelleria

Hva kan jeg drikke eller spise på flyet når jeg flyr fra Lampedusa til Pantelleria?

Vel, generelt alt, men vi anbefaler sunne ting. Du kan til og med kjøpe alkohol om bord, ingen spøk! Men, hvis du er en hyggelig person og ønsker ikke å skyve folk bort, hold deg unna aromatiske ting som biffsandwich eller asparges. Når det gjelder drikke så kan du kjøpe en brus eller vann i passasjerområdet på flyplassen etter at du har gått gjennom sikkerhetskontrollen.

Plagsomme barn - hvordan holde dem opptatt?

Alle har sikkert sett sint barn eller barn som kjeder seg, skriker, gråter eller sparker setet foran seg. Sparking kan oppleves som "nei, helvete!" Men noen ganger skriking og gråting betyr at barnet kjeder seg eller er bare skremt. Smarte foreldre tar med seg leker om bord, spiller "gammeldags" spill med barnet (som vi pleide å spille i bilen på reise med foreldre), noen leser til dem en bok eller en tegneserie. Og fordi teknologien har slått seg inn, er nettbrett og smarttelefoner med filmer praktisk som aldri før! Vær støttende og vis forståelse hvis deres barn er slem da er det heller ikke hyggelig for dem. Og de er også nervøse for reaksjoner fra andre passasjerene også.

La oss snakke om alkohol ... på flyturen fra Lampedusa til Pantelleria

Vi sier ikke at drikking er dårlig, selvfølgelig! Men det er laget av smarte mennesker for smarte mennesker. Ikke begynn å rote på om bord! Alkohol bør brukes bare for å avlaste flyskrekk og slappe av litt. Tro oss, hvis du ikke liker gråtende barn om bord, ville du hate beruset passasjer. Det er ikke bare plagsomt for andre passasjerer, men også et problem for kabinbesetning. Ikke bruk det for mye (generelt ikke bare på flyet) ... for ikke å nevne at det ville koste deg dyrt å bli full på flyet.

Kosmetikk på flyet

Luftfuktigheten er rundt 20% i et fly, mens det er omtrent 50-65% i standard lukket rom. Det er ikke et stort problem i en kort flytur, men på lang flytur eller hvis du flyr ofte, kan det bli et problem. Din hud kan føles tørr og du kan føle deg generelt mer sliten enn du burde. Flyvertinnene viser best løsning på dette da de ser alltid feilfri ut. Hvis du lider av slike problemer, kjøp en god fuktighetskrem ​​og ta litt rosevann i aerosol. Det frisker ikke opp huden din bare, men gir deg også en nydelig duft!