Flyreiser fra Genoa til Trapani

28 nov 05 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Genoa til Trapani

Innsjekking for fly fra Genoa til Trapani

Det er mange måter for innsjekking på flyet ditt. Du kan sjekke inn online eller hos flyplassen. Noen ganger kan du velge fritt fram hva som er mest beleilig for deg men noen flyselskaper lar deg kun velge en og du må simpelthen bare følge reglene de har satt opp. Sjekk ut reglene for flyselskapet du skal bruke eller ring de du kjøpte billettene hos å spør. Husk å ankomme tidlig nok hvis du skal reise med registrert bagasje slik at du har tid til å sjekke den inn. Noen ganger kan det være kjapt, andre ganger kan det ta litt tid. Det kommer helt an på flyplassen.

Online check-in. Fordeler og ulemper

Uten tvil er online check-in den mest beleilige typen, spesielt hvis du kun skal fly med håndbagasje. Det lar deg gjøre mesteparten av all check-in hjemme. Tiden for online check-in varierer stort fra periode til periode, noen ganger kan det skje mange dager før avreise, andre ganger bare noen få. Sjekk dette og marker det i kalenderen din! Jo snarere jo bedre, en mindre ting å tenke på. Du bare simpelthen fyller inn informasjonen din som navn, etternavn, documentasjonsnr., utløpsdato osv. Så får du boarding passet ditt i posten og voila! Du er nå sjekket inn. Du trenger nå bare å printe ut boarding passet ditt å ta det med deg på flyplassen. Denne oppgaven er viktig, for glemmer du dette vil ekstra kostnader påløpe deg på flyplassen.

Flyturen til Trapani: Fly direkte eller mellomlandinger?

Begge deler har både sine positive og negative sider. Fly direkte er den raskeste måten å dra fra punkt A til B. Som regel er dette det dyreste valget, men ikke alltid. Det lurt å sammenligne begge mulighetene. På annen side er mellomlandinger fra punkt A til punkt B via punkt C og noen ganger til og med punkt D. Yay! Høres ut som flere steder å kunne reise til å legge til på "must see" listen din. Mellomlandinger har en kjempestor fordel, de er mye billigere enn å fly direkte!

Mellomlandinger - Hvordan gjøre det beste ut av dem?

Så klart vil noen byer du mellomlander ha mer enn nok tid for å streife rundt for å se deg omkring. Noen byer mens du mellomlander kan du se deg gjennom på noen timer og trenger derfor ikke noen store planlegginger. Mellomlandinger er greie hvis du har noen timer å slå ihjel. Hvis du har med deg tung bagasje, finn et sted hvor du kan sette fra deg dette. Det koster bare noen kroner og det vil gi deg friheten til å farte rundt i byen uten å måtte dra med seg tung bagasje. Mange liker ikke mellomlandinger fordi det betyr at de må igjennom flere sikkerhetskontroller. Men hvis du kom deg igjennom den første sikkerhetskontrollen kommer du deg igjennom de neste også. Dessuten, jo mere du får øving på dette jo mer vanlig og vant til det blir du.