Flyreiser fra Firenze til Reggio Calabria

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Firenze til Reggio Calabria

Når skal du velge direkte flyvning?

Så mye som vi elsker mellomlandinger og anbefaler dem på det sterkeste, er det noen ganger verdt å ta direktefly istedenfor. Når? For eksempel når du er ute å flyr med barna dine og de ikke liker å fly noe særlig. Alt i alt, er det mye lettere å ha barna med seg på flyet en gang å bare komme seg gjennom en take-off og landing. Et annet eksempel kan være hvis flyturen har en mellomlanding og ventetiden på neste fly er lengre enn flyturen selv! Hvis du ikke har mye interesse av å se deg rundt i byen du mellomlander i, ikke kast bort tiden din, gå heller for et direktefly. Det er mange muligheter for mellomlandinger en annen gang!

Hva er lavpris selskaper?

Disse selskapene bestemte seg for å skape flyreiser som er billigere og rimeligere for den allmenne nordmann. Ikke like eksklusivt som tradisjonelle flyselskaper(selv om mange av de tradisjonale selskapene har mistet mye av ekslusiviteten de en gang hadde er de nå ganske like bare med dyrere priser) når det kommer til seter og servering av mat. Bagasjen som et eksempel, tradisjonale flyselskaper har som regel bagasjen du sjekker inn med i billettprisen uansett om du trenger det eller ikke. På en annen side, billigere flyselskaper velger ofte flyplasser som ikke er like lukrative som de store som da er grunnen til at det å fly ble mer allment og mellomlandinger er mer vanlige.

Hvorfor billige flyselskaper er...billge?

Det er mange grunner, det er ganske stort tema egentlig. Først av alt, billige flyselskaper behandler ikke flyene sine som luksuriøse teleportasjonsmaskiner men mer som en sofa. Den skal få deg trygt fram fra en by til en annen. La oss være ærlig her, 70-tallet er over. Og vanligvis sikter de seg inn på passasjerer med bare håndbagasje, fordi annet enn håndbagasje er ikke regnet med i prisen og du vil måtte betale for det som er større enn håndbagasjen. Mindre bagasje, mindre kostnader. Billigere flyselskaper er bedre på å føle på strømmen, de bruker online check-in. Prisreduksjon er målet her, det er derfor billetten din er så billig!

Hvilket flyselskap skal du velge - tradisjonelle eller billige?

Det kommer selvsagt an på dine preferanser, men la oss tenkte på fordelene og ulempene ved hvert valg. Hvis du vet du skal ha med deg tung bagasje, burde du sjekke ut om et tradisjonelt flyselskap er billigere enn å måtte betale for den ekstra bagasjen du må betale for hos et billig flyselskap. Hvis du kun skal ha med deg håndbagasje kan billige flyselskaper være det beste valget. Dette er det elementære når det kommer til valg av flyselskaper. Også husk å tenke på komfor. Hvis flyturen er kjapp trenger du ikke så mye luksus som du kanskje tror. Alt i alt, du greier deg fint igjennom en 3-timers flytur som er trang. Hvis flyturen varer for eksempel 10 timer, da kan det kanskje være bedre å velge et tradisjonelt flyselskap der komfort er bedre. Men har du tenkt på mellomlandinger?