Flyreiser fra Brindisi til Trieste

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Brindisi til Trieste

Hva er forskjellen mellom innsjekket og håndbagasje?

Forskjellen er at innsjekket bagasjen går inn i bagasjerommet på baksiden av flyet, og du har ikke tilgang til det under ditt fly. Du kan ta håndbagasje med deg om bord. Avhengig av hvilket flyselskap du flyr med, kan det hende du må betale for innsjekket bagasje. Håndbagasjen er alltid gratis (selvfølgelig hvis du ikke overskrider grensene i retningslinjene).

Helse på reisen fra Brindisi til Trieste

Vi er vant til å ta med seg mange medisiner, fordi vi stoler på dem og føler seg mye tryggere med dem. Smarte tanker - du bør ta smertestillende, allergimedisiner og annet medisinsk utstyr med deg. Når det gjelder reseptbelagte medisiner for alvorlige sykdommer, som astma, diabetes, hypertensjon osv., vil du sannsynligvis få lov til å ta dem i håndbagasje. Men det er verdt å ta ikke med seg mage medisin eller insektmiddel da er de lokale bedre egnet for lokalt miljø og er mye mer effektive.

Hygiene på flytur fra Brindisi til Trieste

Det er flere tips å følge hvis du vil ha turen uten plutselige helse problemer - vanligvis mageproblemer. Bortsett fra å vaske hendene ofte (eller ha hånddesinfeksjon eller gel) er det svært viktig å drikke bare flaskevann. Lokalbefolkningen er mer immun mot matforgiftning (akkurat som hjemme hos deg) ... du er derimot en gjest i området og noen bakterier vil gjerne ha en dans med deg. For eksempel i Egypt lider de fleste europeiske turister av "Faraos forbannelse", det er en liten matforgiftning som er forårsaket av vann fra springen når du pusser tenner. Det å holde seg til flaskevann og å spise i ryddige, ryddige restauranter er vanligvis den beste løsningen. Du kan prøve sikkert maten fra lokale gaten, men bare hvis du har sterk mage.

En måned til reise - skal jeg begynne å pakke, sjekke inn før Brindisi - Trieste flyavgang?

Kanskje å pakke en måned før avreise kan være en overdrivelse, men det er tid å ordne andre ting. Du bør sjekke om dine reisedokumenter, som ID eller pass, er gyldige fortsatt (og skal være gyldige i minst tre måneder etter hjemkomst) og du vil ha da tid til å bytte dem til nyere versjoner. Les gjennom innsjekkingsregler og krav. Sjekk om det er obligatoriske vaksiner som må tas i destinasjonslandet. Det er alltid nyttig å sjekke offentlig transport og alternativer, samt om det er nasjonale helligdager under ditt opphold der.