Flyreiser fra Brindisi til Reggio Calabria

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Brindisi til Reggio Calabria

Hvor tidlig skal jeg komme på flyplassen før avgang Brindisi - Reggio Calabria?

Det står vanligvis på billetten, men det gjelder også flyplassen - det er bedre å komme tidligere på store, fordi du kan ha problemer med å finne riktig terminal, gate osv. Sjekk billetten din for mer info. Husk at turistsesongen gir lengre ventetider så er det verdt å planlegge en time ekstra. Og viktigst: Hvis du sjekker inn bagasjen din tidligere så er det mindre sannsynlig å miste det.

Tollfri sone

Denne sonen regnes alltid for å være mye billigere og alltid en god handel i butikkene. Virkeligheten er ikke så klart. Først av alt, prisene varierer på hver flyplass. Andre ting er at mange varer er "vanlig" kjøp og priser gikk opp over tid ... og du kunne kjøpe mange av dem billigere på nettet. Hvis du vet standardprisene på varer du vil kjøpe - hvorfor ikke sammenligne. Men en handel kan koste deg dyrt hvis du ikke vet vanlig pris på varen. Men i de fleste tilfeller er tobakk billigere da er det høy skatt på det i nesten alle land i verden. Men vær forsiktig hvis du kjøper noe i tax-free mens du er på fly med mellomlanding. I noen land trenger du å sjekke inn og gå gjennom en annen sikkerhetskontroll ... og da kan du oppleve problemer som for eksempel restriksjoner på væske.

Hva skal du gjøre hvis flyet ditt fra Brindisi til Reggio Calabria ble forsinket?

Som passasjer har du dine rettigheter men med lavprisflyselskaper er det begrenset og er vanligvis avhengig av flyselskapets politikk. Hvis forsinkelsen er mindre enn 2 timer, må du bare å takle det. Alt i alt det er mer irritasjon med en plutselig endring enn en ekte plage. Hvis forsinkelsen er lengre enn 2 (eller noen ganger 3) timer, har du krav på kompensasjon for ulempen. Det beste du kan gjøre er å ringe flyselskapets kundeservice (eller vår Air Support) for å få litt info om hvordan sende en klage til aktuelle flyselskapet. Hvis flyet er forsinket i mer enn 5-6 timer, har du rett til oppsigelse av avtalen med flyselskapet (og å kjøpe en billett er en avtale) med full refusjon av billettprisen.

Mitt fly fra Brindisi til Reggio Calabria ble kansellert - noen alternativer?

Selvfølgelig! Først og fremst er flyselskapet forpliktet til å tilby deg et alternativt fly eller å gi deg full refusjon. Faktisk, noen ganger vil du slite med mange måter som tillater flyselskapet å slippe ut fra det. Ikke la deg lure, du har dine rettigheter! Det minste som flyselskapet kan gjøre er å sende deg pengene dine tilbake, men vel, dine planer ble ødelagt, så kan det vanligvis gi deg minst noen ekstra penger som erstatning. Hvis du er i en veldig problematisk situasjon, ikke nøl med å ringe Flyhacks Air Support da agenter er dyktige å løse slike konflikter og alltid prøver å finne beste eller i det minste mest lønnsomme løsningen for deg.