Flyreiser fra Brindisi til Pisa

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Brindisi til Pisa

Fly fra Brindisi - Shoppingen!

Det virker kjempegøy, men ikke gjør det før du har gått igjennom sikkerhetskontrollen. I Europa så er alle væsker du kan ta med deg, de har en grense på maksimum 100ml, forseglet i en gjennomsiktig plastikkpose beholder. Like regler gjelder også for USA. Det er en vanlig feiltakelse å kjøpe, for eksempel parfyme bare for senere å bli overrakset hos sikkertshetkontrollen... Det er det trollfri soner er for! Etter du har gått igjennom sikkerhetskontrollen kan du som regel kjøpe hva du vil og ta det med deg på flyet.

Bilen parkeres i Brindisi og Pisa

Hvis du skal fly i to eller flere uker tar du som regel taxi. Men når det kommer til kortere turer vil gjerrigknarken komme fram. Det er en løsning på dette! Unngå parkeringsplasser på flyplassen, de er som regel dyre. Det ville vært dumt hvis parkeringsplassen kostet mer enn flybilletten din! Se etter parkeringsplasser i området rundt flyplassen, noen kan til og med tilby å kjøre deg til flyplassen. Du kan også spørre venner om de har mulighet til å kjøre deg. Da vil du ha alt mellom 5-15 minutter helt gratis til å ta ut bagasjen din å ta farvel!

Hvordan komme seg til flyplassen i Brindisi eller Pisa

Du må huske på at du skal komme deg til flyplassen to ganger - avreise og tilbakereise! Mens du er i byen du ønsket å lande i, sammenlign priser på offentlig transport og taxi prisene(taxi apper kan komme til nytte!). Noen ganger kan offentlig transport priser bare være symbolsk, andre ganger kan det være ekstremt dyrt og en taxi ville vært et bedre valg. Alltid spør hotellet du skal bli værende hos. Noen hoteller har ikke noe problem med å hjelpe deg å komme til flyplassen, men det er som regel hvis tilfellet er at det er mer enn en person som må bli kjørt.

Du er ikke et pakkesel - ikke ta med deg alt!

Det er alltid verdt å ta i betraktning om du trenger all bagasjen din eller ikke. Så klart, vi er alle fristet til å ta med oss alt av saker vi har hjemme hos oss selv. Men de fleste hotell gir deg alt av det du trenger av vanlige bruksvarer som håndkle, såpe osv. Ta dette i betraktning så blir bagasjen din allerede lettere å ta med seg. Hvis du vet du skal bevege deg mye, er det ikke mye vits i å dra med seg en stor tung bag, håndbagasje holder i lange baner. Det utrolig hvor mye du kan få plass i en liten bag. Med mindre du skal dra ut midt på vinteren til de Artiske strøk. Tenk deg om to ganger heller før du pakker med deg alt av gjenstander du ikke trenger før du reiser hjemmefra!