Flyreiser fra Bergen til Faro

priser fra 2295 kr
26 sep 03 okt Avreise
Flybilletter fra
Bergen
til
Faro
Bergen
06 des (tor)
Norwegian
Faro
11 des (tir)
Ryanair
2295 kr
Bergen
14 nov (ons)
Norwegian
Faro
21 nov (ons)
Ryanair
2304 kr
Bergen
09 jan (ons)
KLM
Faro
16 jan (ons)
KLM
2390 kr
Bergen
18 des (tir)
Norwegian
Faro
26 des (ons)
Ryanair
2524 kr
Bergen
06 des (tor)
Norwegian
Faro
12 des (ons)
EasyJet
2543 kr
Prisvakt
Ikke kast bort tiden din.
La tilbudene finne deg.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - fly fra Bergen til Faro

Ikke glem, ikke glem de fem reglene for en passasjerer

Om det er din første større flyreise eller om du er en erfaren veteran som stiller sterkere enn den Røde Baron er det alltid verdt å sjekke om du du har all resiedokumentasjon i orden. Alle vet om ID kort og pass. Du må huske på at ID-kortet ditt fungerer som et pass hvis du er en som bor i EU og du reiser innen Europeiske grenser. Skal du reise utenfor trenger du et pass sånn som det brukte å være i "gamle dager".La oss ikke glemme visum! Likt som det Europeiske ID kortet, hvis du skal reise utenfor EU eller om du ikke er en del av EU vil du mest sannsynlig trenge et visum for å komme inn i landet du ønsker. Hør hos din ambassade om du trenger et visum og hvordan du skal anskaffe deg et. Det er også transittvisum som blir brukt ved mellomlandinger hos flyplasser. Du burde sjekke om du trenger det også, fordi mangel på transittvisum er grunnen til mange vanlige misforståelser. Men hva med Europeisk helsetrygdkort? Det er nesen like viktig som din ID. Hvis noe skulle skje, forhåpentligvis ikke, er det viktig du har dette fordi sykehus i EU vet hva som må gjøres om dette er med deg og du slipper å tenke på eventuelle hendelser som kan skje fordi du vet dette er i orden.

Kjøpe flybillett fra Bergen til Faro

Flyselskapene endrer alltid på prisene og generelt sett jo lengre du venter desto dyrere blir billettprisene. Spesial tilbud og rabatter er ikke så vanlig som folk skal ha det til. Hvis du vil være sikker er det best om du sjekker det ut så snart som mulig. Det best om du sjekker informasjonen du har to og til og med tre ganger for å være sikker. Vanligvis kan passasjerinformasjon bli endret på men da kommer det ekstra kostnader og denne prisen vil ikke være symbolsk.

Når du skal kjøpe flybillett fra Bergen til Faro

Regelen er enkel, jo kjappere, desto bedre. Hvis du skal fly innen samme kontinent, er det tryggest når det kommer til kjøp av billetter 3 måneder imellom kjøp og avreise. Skal du reise interkontinentalt er det best å kjøpe 5 måneder før. Det handler både om penger og tilgjengeligheten av seter. Hvis du skal fly med et tradisjonalt selskap kan du som regel retunere billetten samme dag som du kjøpte den. Men for å være helt ærlig, i 95% av tilfellene oppstår ikke årsakene for bytte av billett samme dag som kjøp.

Do's and don'ts mens du flyr til Faro

Om du kjøper billettene dine tidlig nok vil fordelene ikke bare være billettprisen. Først av alt vil du ha masser av tid til å sjekke utløpsdatoen på alle papirene dine og handle på forhånd. Planlegg overnattingene dine på flyplassene og eventuelle overføringer(hvis flyplassen er stor). Pakk sakene dine i forkant bortsett fra tingene du bruker hverdag, de kan du pakke til slutt. Og sist, men ikke minst, sjekk om du trenger noen vaksiner! Husk å ta dem en måned før avreise eller vil de ikke fungere som de skal.