Flyreiser fra Ancona til Genoa

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Ancona til Genoa

Manerer mens du flyr fra Ancona til Genoa

Dette er et tema for en sosionom med mange års erfaring. Først av alt, vanlig folkeskikk! Hjelp de eldre, hvis du er sterkere eller høyere, help de andre med å få bagasjen sin i hylle avlukket. Ikke begynn med noe albue bryting over hvem som skal få lene armen. Den gyldne regelen er at de som sitter ved vinduet får utsikten og hvile armen på sin side av sete, den som sitter i midten får hvile begge hendene og den som sitter ytterst får best fotplass. Hev deg over smålige saker, du er på et fly tross alt. Det å starte en krangel ombord et fly er ikke noen fordel for noen av partene. Ikke glem aldri, ALDRI ta av deg skoene!
Og det mest irriterende emne når du flyr: Skrikende unger. Husk at babier are små barn, redd, lei, innimellom kan lufttrykkforandring være vondt og det er derfor de skriker når flyet skal ta av og ved landing. Foreldrene er også nervøs og engstelig for barnet sitt og menneskene rundt seg. Tålmodighet er veldig viktig her, kanskje du kan finne et lurt eller morsomt improvisert leketøy? Foreldrene ville satt pris på det og du vil kunne få roen du ønsker deg.

Det du ikke trenger når du skal ut å fly fra Ancona til Genoa

Mange ting vil bli sørget for av hotellet(eller vennene dine). Du trenger ikke en hårføner, håndkle, såpe eller shampo...Dette tar en del plass i bagen din, plass du kan bruke til klærne dine og andre viktige ting. Når det kommer til klær, tenk kreativt! Velg det som er komfortabelt og ser bra ut. Du trenger ikke alltid en aftenkjole eller en dress ikke sant? Hvis du ikke er en profesjonell fotograf(husk å forsikre det profesjonelle utstyret ditt) har du mest sannsynlig et godt kamera på smarttelefonen din. Så mye som vi liker bøker av papir utgaven, vil lesebrettet ditt ta mye mindre plass enn en stor bunke med bøker.

My preciousss - Det glemte, nyttige gjenstander

Det er en liste av nyttege ting som ofte blir glemt i rushen av pakkingen. Det første og viktigste er at du dobbelt sjekker om du har med deg boarding passet ditt! Du vil måtte betale ekstra hvis du ikke har det med deg. Det er også verdt å nevne at du bør ha forsikringen i lommen din.
Det er alt det viktige. Men det er andre ting som kan virke nesten livsviktige. Som for eksempel en USB-adapter? En uke eller så før avreise, lag en liste over ting du bruker hver dag slik at du ikke glemmer det som er viktig for deg ved avreise.

Mindre bagasje - hvorfor det er verdt å ha lettere bagasje ved reise fra Ancona til Genoa

Først av alt vil du spare tid. Ingen grunn til å vente i kø for å registrere bagasjen din hvis du kun reiser med håndbagasje! Det er også beleilig. Det er mye lettere å bevege seg rundt, spesielt i varme strøk hvor den kan tappe styrken din(eller kalde strøk, det er vanskelig å bevege seg rundt i tung snø med mye bagasje). Viktigere er at ryggen din vil takke deg for det!