Flyreiser fra Ancona til Brindisi

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Ancona til Brindisi

Bagasjeregler for lavprisselskaper på ruten Ancona - Brindisi

Dette har blitt et av de mest populære samtaleemnene i dagens Norge. Det finnes til og med sanger om strenge bagasjeregler! Og som vi alle vet, er det som oftest noe sannhet i humoren. Ja, det er sant at lavprisselskapene har begrensinger for hvor mye bagasje du kan ha med deg gratis, og hvert selskap har sine egne sett med regler (som forøvrig endres ganske så ofte). Men så er jo dette også en av grunnene til at billetten din er såpass billig. Alle lavprisselskaper har sine egne retningslinjer for størrelse på bagasje, og de følger dem slavisk. Selvfølgelig vil 1 eller 2 cm fra eller til kunne tolereres, men du kommer neppe gjennom om du bryter begrensingene med en halvmeter. Dessuten vil det alltid koste ekstra å sjekke inn bagasje. Allikevel fører disse strenge reglene også med seg noen positive effekter – blant annet går ombordstigningen mye fortere, og du får muligheten til å sjekke inn selv på nett.

Tradisjonelle flyselskaper Ancona - Brindisi – bagasjefordeler

For det første er gjerne innsjekking av bagasje inkludert i prisen hos de aller fleste tradisjonelle flyselskaper. Så om du skal ha med deg mye ut på reisen, kan det lønne seg å sammenligne prisen for lavprisbilletten pluss innsjekket bagasje, med en billett fra de tradisjonelle flyselskapene, hvor jo dette allerede er inkludert. Her kan det nemlig ganske ofte lønne seg å gå for det litt dyrere selskapet! I tillegg er ikke de tradisjonelle flyselskapene like strenge på håndbagasjens størrelse – de tar det heller litt på øyemål. En annen fordel med de tradisjonelle flyselskapene, er at de også tar seg av spesialbagasje som musikkinstrumenter og skiutstyr.

Regler for spesialbagasje

Det skjer fra tid til annen at en ønsker å ha med seg noe litt utenom det vanlige på sine reiser. Det være seg en kontrabass, skiutstyr, eller andre klumpete eller uvanlig formede objekter. Prisen for å ha med seg slik bagasje kan avhenge av både størrelse, vekt og form. De tradisjonelle flyselskapene er gjerne mer vant med pakking av slik bagasje, og tar gjerne mindre betalt for det enn lavprisselskapene. Allikevel må du alltid huske å melde fra om slik bagasje når du bestiller reisen. Merk: rullestoler og barnevogner kan brettes sammen og tas med inn i flykabinen uten ekstra kostnad, forutsatt at du har meldt fra om dette før du reiser, slik at mannskapet er forberedt.

Sportsutstyr på ruten Ancona - Brindisi

Skiutstyr, snøbrett og annet sportsutstyr er som oftest ikke noe problem å få med seg, selv om lavprisselskapene gjerne tar ekstra betalt for slik bagasje – som oftest fra 30 til 60 euro per passasjer, avhengig av størrelsen. Et smart triks: i noen tilfeller kan det være billigere å kjøpe et ekstra sete for bagasjen din! Du kan kjøpe dette når du booker billetten din, eller når du allerede er på flyplassen, men da minst 3 timer før avgang!