Flyreiser fra Alghero til Pescara

28 nov 05 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Alghero til Pescara

Reise fra Alghero til Pescara med småbarn

Om du reiser med små barn, betyr det også at du må ha med deg litt ekstra bagasje. Derfor kan det ofte lønne seg å sammenligne prisen på en lavprisbillett inkludert ekstra bagasje, med en billett fra et tradisjonelt flyselskap, hvor bagasjen allerede er inkludert i prisen. Hvilket alternativ som vil være rimeligst, avhenger av ruten og hvilke selskaper som opererer der. Sammenbrettbare barnevogner får du dog som oftest med deg gratis inn på flyet, og du kan selvfølgelig også ta med deg både bæresele og kosebamser.

Bagasjen er borte... Hva gjør jeg nå?

Det skjer fra tid til annen at en koffert blir borte, eller at den skades – sånn er det bare. Det viktigste er da å handle raskt. Om du flyr med tradisjonelle flyselskaper gjelder IATA-reglene. Det betyr at du må sende en skriftlig klage innen 7 dager etter at hendelsen tok sted. Om bagasjen er forsinket, har du 21 dager på deg til å klage fra dagen den ble levert tilbake til deg. Ansvaret for tap, skade eller forsinkelser er som oftest begrenset, med mindre du forsikret bagasjen din, eller meldte inn høy bagasjeverdi. Husk også at en høy røst på for eksempel Facebook er et effektivt verktøy... Jeg bare nevner det.

Hva bør jeg bestille først av fly og hotell når jeg skal reise fra Alghero til Pescara?

Flybilletten selvfølgelig! Det sier vi ikke bare fordi fly er vår greie, men rett og slett fordi det er flere hoteller og leiligheter i Pescara enn det er seter på flyene som tar deg dit. Det er ren matematikk. Dessuten er det mye vanligere at folk kansellerer en hotellbooking, enn en flybillett. Du kan rett og slett alltids finne deg et sted å sove. Men hva skjer om du bestiller hotellrom, for så å se at det ikke er noen ledige flybilletter til Pescara på disse dagene? Nettopp! I tillegg tillater dette deg å være litt mer fleksibel med reisedagene, og da kan du spare mye penger. Når du så vet når du flyr, kan du begynne å se etter tak over hodet for disse dagene.

Valg av hotell

Det finnes visse standarder for hvordan en gir et hotell stjerner, som for eksempel plassering, pris, rom, utsikt etc., men stol allikevel ikke blindt på disse. Mange hoteller benytter seg av lokale regler for å gi stjerner, så et 2-stjerners hotell kan være helt fantastisk, mens et 4-stjerners hotell kan vise seg å bare være et hull i veggen. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom folks anmeldelser, ettersom dette oftest er den aller beste kilden til korrekt informasjon. Vi anbefaler også at du ringer til hotellene for å høre om de for eksempel hjelper med transport til og fra flyplassen. Enkelte hoteller tilbyr nemlig dette helt gratis!