Flyreiser fra Alghero til Genoa

28 nov 05 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Alghero til Genoa

Klær på reise - velg det beste alternativer for fly Alghero - Genoa

La oss være ærlige, det er en viktig egenskap som dine klær burde ha - den burde være komfortable. Du skal bære dem i minst få timer (og mens du er på en lang flytur nesten en hele dag) uten sjanse til å bytte den. Så komfort er viktigst for din reise ... du trenger ikke å se ut som en Prada-modell, en avslappet og lykkelig person har mye mer sjarm enn sint turist kledd i designerklær. Det samme gjelder bagasjen din - velg komfortable klær som du har fra før. Pakking noe nytt innebærer risiko og mange problemer - som irriterende slitasje, for eksempel.

Hva er viktig under mellomlanding når du flyr fra Alghero til Genoa?

Pass på om du må samle bagasjen og sjekke den inn igjen. Det krever tid og oppmerksomhet, så det er verdt å vite om det før du planlegger oppholds aktivitetene dine. Pass på å sjekke om din andre fly er ... på samme flyplass. Noen byer har mange flyplasser rundt dem og det er ikke vanlig at en veldig billig flybillett med mellomlanding inkluderer en flyplassendring. Hvis det er tilfelle ikke tror det kan være lett å finne raskt og billig transport fra en flyplass til en annen. Les om alternativer og finn på nettet hva som er det beste alternativet.

Skal jeg ta med seg mine kjæledyr til Genoa?

Bare hvis du reiser på veldig lang ferie og du kan ikke finne noen til å ta vare på dem når du er borte. For de fleste kjæledyr er reise stressende. Selvfølgelig liker noen hunder biler, men tenk på en stor flyplass med mange dufter, lyder og travelt folk. Ikke å nevne trykkendringene under start og landing av flyet. Dessuten må du ha kjæledyrpass og noen medisinske tester osv. Også kan bare små hunder og katter, vanligvis opptil 8 kg, reise om bord, resten må reise i luftkondisjonerte rom i bagasjen seksjon. Og husk at noen land, som Australia, har obligatorisk 4 ukers karantene for hvert kjæledyr som kommer inn i landet.

Hvordan planlegger sightseeing?

Velg få ting eller steder som er på listen "må se" og da planlegger du rutene rundt dem. Du bør også ha en alternativ "det ville være kult" i tilfelle at du har mer tid eller hovedattraksjonen viste seg å ikke være så interessant som du har tenkt. Men ikke lag en streng liste og tidsplan som dekker dagen din fra morgen til solnedgang - det er din tur, du bør slappe av og lade opp batteriene dine. Det bør være plass til å improvisere og være spontan!