Flyreiser fra Aalborg til Eastleigh

21 des 28 des Avreise

Hurtigguide - fly fra Aalborg til Eastleigh

Hva skal jeg gjøre på flyet mellom Aalborg og Eastleigh

Du kan gjøre nesten hva du vil – det er tross alt ikke du som styrer flyet. Den eneste begrensningen er kanskje at du ikke kan logge deg på internettet, selv om enkelte flyselskaper nå også tilbyr dette. Dessuten er det nesten alltid internett på flyplassen, slik at du kan laste ned alt du trenger for din flytur der. Allikevel er den kanskje aller mest populære aktiviteten på flyturer å sove. Derfor kan vi absolutt anbefale at du tar med deg øyebind for å stenge ute resten av verden. Om teknologien har skapt avstand mellom deg og det klassiske bokmediet, kan dette også være den perfekte muligheten for dere til å treffes igjen.

Er det internett på flyet?

Enkelte nye fly har trådløst nettverk, men på de aller fleste fly må du fortsatt tolerere at du må være frakoblet. Husk også at du må sette telefonen din på “flymodus” når du skal ut å reise, det er tross alt dette denne funksjonen er skapt for. Dette er dog en regel som ble skapt tilbake i tiden hvor telefonene faktisk skapte trøbbel for flyteknologien, og selv om dette ikke lenger er tilfellet, er det like greit å bare overholde denne enkle reglen. Til syvende og sist er ingen flyreiser så lange at du ikke kan klare deg uten internett den korte tiden det tar.

Verdifulle eiendeler i bagasjen din når du flyr fra Aalborg til Eastleigh

Elektronisk utstyr, smykker og andre verdisaker bør definitivt få plass i håndbagasjen din. Om det ikke er er mulig, bør du forsikre bagasjen din. For å være på den sikre siden kan du også kjøpe en hengelås til kofferten din, og sikre skjøre gjenstander ved å pakke dem inn mellom klærne dine. Og en utrolig viktig detalj – ikke kom for sent til flyplassen. Det er nemlig slik at jo senere du sjekker inn, jo større er sjansen for at bagasjen din plasseres feil ved lasting.

Dyr ombord

Selvfølgelig kan dyrene dine reise med deg! Spesielt de mindre dyrene på opptil ca. 8 kilo, som hunder og katter (eller andre dyr som ilder, rotter etc. – det hele avhenger av flyselskapets retningslinjer), men de må da plasseres i egnet bur. Maksimal størrelse på slike bur er som oftest rundt 55 x 40 x 20 cm. For større dyr som ikke passer inn i et slik bur, finnes en egen tilpasset avdeling i bagasjerommet. Selv om du kanskje har hørt mye annet, er dette helt trygt.